Priser

En massagebehandling kostar 700:–. Bokar du tre behandlingar som utförs inom en tvåmånadersperiod blir det lite billigare, eller 1.950:–. Använd gärna kontaktformuläret.

En variant är hälsoerbjudandet, som innebär regelbundet återkommande behandlingar på längre sikt, för att medverka till bra hälsa hos hästen – boka in nästa behandling inom fem veckor för 650:–! 


Jag utgår från Forsheda utanför Värnamo, och debiterar 35:– per mil i reskostnad. De angivna priserna är inklusive moms.

 

Ge bort ett presentkort – till din häst eller en hästägare nära dig! 

Du kan välja någon av varianterna här intill, eller kontakta mig om du har en egen idé. Betala antingen till mitt bg 5068-1683 (glöm inte att meddela vem du är och att det gäller ett presentkort) eller via faktura. Du får ett presentkort som du kan skriva ut i din skrivare. 

 

 

Hästmassage och kraniosakral terapi

 

En hästmassagebehandling tar en dryg timma. Det är bra om platsen där hästen står är relativt ostörd och dragfri. Blir hästen orolig av att vara ensam är det en fördel om den har sällskap av en annan häst i stallet. Bäst är att massera hästen före träning, innan den blivit varm är det lättare

att identifiera spänningar. Undvik emellertid ett tufft pass efter massagen, om hästen är ovan vid massage bör den få vila efteråt.

Jag har vidareutvecklat massagen till att även omfatta kraniosakralterapi, som är en mjuk metod att påverka hästen via centrala nervsystemet. De lätta kontakterna ger oftast tydlig effekt och hjälper hästen att själv balansera om sin fysionomi. En behandling innebär numera att jag både masserar hästen och behandlar den kraniosakralt.

 

Undvik massage om hästen är ett dräktigt sto, har feber eller står under veterinärbehandling. För dräktiga ston kan massagen ge oönskade resultat, som avslappning i ligament som ansträngs för att bära fostret. Massage gör hästen varm, vilket förstås inte är vad man vill vid feber. Om hästen behandlas av veterinär kan massagen fördunkla effekten av behandlingen som redan är inledd,

så det blir svårt att avgöra vad som givit resultat. Om veterinären däremot rekommenderat

massage är det förstås fritt fram. Massage är ett komplement till veterinärbehandling, inte ett alternativ. 

 

Är hästen ovan vid massage kan den behöva tid att smälta intrycken. Därför är det lugnast att inte massera en ovan häst dagen innan den ska göra en prestation eller vara med om en jobbig förflyttning. Den rutinerade massagehästen behöver inte den omställningstiden.

 

Varken massage eller kraniosakral terapi har karenstid för tävling.

 

Presentkort_1_behandling.jpg

Presentkort_3_behandlingar.jpg

 

 

 

Hemsidan_spalt.jpg

 
stäng